liveforlove

Alla inlägg under maj 2012

Av Johanna - 4 maj 2012 14:06

Så då kan man säga att kursen från helvetet är klar. Ett stark VG på quizet gjorde susen. Nu är det bara sista grupp uppgiften kvar men den vad jag förstått blir bara ett ok på. Så man kan väl säga att jag är klar med miljö nu :) 

Tycker fortfarande det är synd då denna kurs kunde varit så mycket intressantare. Men det spelar ingen roll nu för den är klar :) Ska nog fira med en öl till hockeyn ikväll bara för det :D

Av Johanna - 4 maj 2012 09:20
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Johanna - 4 maj 2012 09:16

Idag är det dax för kursens sista quiz. Eller jag tror inte det för min del då jag inte hunnit läsa alls då jag gjorde omquiz igår. Men vi får väl se. Man kan ju ha tur. Känner mig dock väldigt oförberedd fast det vore så skönt att pricka in ett g idag så den är borta sen. Skitkurs!!! Absolut den värsta jag har läst. Men snaaaaart är den över!


Håll tummarna för mig!

Av Johanna - 3 maj 2012 22:47

Har funderat och funderat ikväll och inser att jag måste ta reda på fakta innan jag bestämmer mig. Gillar inte det här. Att det kanske inte alls blir som jag tänkt. Men när blir det det?

Jag har så mycket att vara tacksam för så allt kan väl inte gå smärtfritt. 

Jag fick jobb idag, fick besked att jag får csn i sommar. Stort plus. Det betyder att jag kan göra lite i sommar när jag är ledig. Vilket ska bli nice. Vad vet jag inte ännu. Jo en tur någonstans med mina skatter. Med andra ord jag, Jere och barnen. Sen ska jag, Joel, min mamma och Tyra iväg på ett äventyr oxå :) Det kommer nog bli trevligt :) 

Jag är så lycklig, hade aldrig anat att livet kunde vara så här fint. Men till slut så.  Det har varit värt all väntan... :) 



Men nu säger jag upp mig för idag. Natti natti!



J jag älskar dig mer än ord kan förklara! Tack för att du är du!  Puss!

Av Johanna - 3 maj 2012 21:56

Var på anställningsintervju idag och det ser ut som sommaren kommer lösa sig väldigt bra. Jag ska både plugga och jobba. Dock vet jag inte hur mycket jobb det kommer bli men jag har i alla fall sommarjobb vilket känns bra. På något som jag verkligen gillade att jobba med då jag gjorde det för två somrar sen. Hemtjänsten blir det, fast ett annat ställe denna gång. Det blir nog bra tror jag  :) Bara hoppas att schemat är så att jag kan ta det. Men det tror jag. Fick önska lite så bara o hålla tummarna :)

Av Johanna - 2 maj 2012 21:29



Jag älskar dig.

Du är den allra bästa för mig.

Tack för att du finns här för mig nu.

Jag ska göra samma sak för dig så fort du behöver mig.

Det här är bara början på något väldigt stort!


Mig <3 dig 

Mee

Av Johanna - 2 maj 2012 20:52

Kontakta mig på joelsmamma@live.se så kan vi prata mer om saken!

Det finns vissa saker jag inte vill skriva öppet i min blogg. Dock ska tilläggas att jag redan skickat det till tingsrätten. Men som sagt kontakta mig via mail så jag slipper svara på din fråga så alla kan läsa den!

Av Johanna - 2 maj 2012 19:53

Hela dagen har spenderats utomhus. Först passade jag min söta bonusbarn när Jere var på arbetsförmedligen. Sen hämtade vi upp Joel och fortsatte vara ute.


Så härligt väder och härligt sällskap.


Finaste barn :) Alla tre! Men nu får jag lida, har lyckats bränna mig rejält men ja ja så blir det :)



Fina barn på en filt i solen :)  

Presentation


Johanna var namnet närmar mig 30 med stormsteg lite för fort enligt mig själv men vad gör man?
Jag är mamma till världens bästa Joel som fyllde 5 nu i somras! I vinter blir jag oxå sambo med min STORA kärlek i o med detta fick jag oxå två underbara bonus

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Listor


Ovido - Quiz & Flashcards