liveforlove

Alla inlägg under maj 2012

Av Johanna - 13 maj 2012 16:16



När liten kom hem från en helg hos mormor gick vi direkt rakt över gatan och mötte Rina, Katja och Neo för ett besök på barnens dag. Joel tog sina första skutt i en hoppborg och älskade det. Tror inte han kommer låta bli nästa gång. Så kul att han vågar så mycket mer nu. Han köpte även ett spel eller vad sjutton det är med hajar. Och två dinosaurieballonger. Den första ville beta gräs och gick sönder :( För morsans del blev det marknadskarameller. Det bästa!



Av Johanna - 11 maj 2012 15:31

Nu blir det tyst i bloggen några dagar eller ja till söndag  ;)


Jag ska åka och jobba nu till 21,15 och förbannade skit missar jag hockeyn!!! Bah!


Sen åker jag direkt till min underbara och ska spendera helgen där :)



Ha en fin helg!




K Ä R L E K     

Av Johanna - 10 maj 2012 23:28

Börjar väl bli dax att sova lite. Har lite att fixa med i morgon trots att vi är lediga. Den där förbaskade gruppuppgiften är prio ett får se om jag får grepp om det i morgon. Hoppas det. Sen ska jag jobba kvällen och sen spendera helgen hos älskling. Så inget plugg för mig i helgen. Vilket betyder att jag måste leverera i morgon! Wish me luck det lär behövas!



Aja natti! Sov gott och kommentera gärna. Det ekar när man loggar in här :(


 

Av Johanna - 10 maj 2012 17:30

Sitter och försöker förstå vad jag egentligen ska skriva. Men huvudet är som en ballong och ögonen svider. Älskar verkligen denna allergi. Börjar tro att det är nåt här inne för det är värre här än ute så kan väl inte skylla på pollen. Tillbaka till uppgiften. Jag ska skriva en revidering av vår likabehandlingsplan och jag blir inte klok på det. Har surfat runt lite på nätet men det hjälper inte. Får panik! Men får ta nya tag innan jobbet i morgon!



Nu ska jag skriva ett hemligt inlägg så ni vet ni som kan läsa det!

Av Johanna - 10 maj 2012 11:57

Första föreläsningen var igår men jag hade ingen möjlighet att kolla på den då. Så sitter med det nu. Ganska intressan måste jag säga även om det är lite upprepningar för mig :)

Har läst en del om det här med ledarskap innan. Väntar mest på andra delen av föreläsningen för att få mer grepp om gruppuppgiften. Men får nog se klart ikväll då jag ska iväg under eftermiddagen. Men en stund till ska jag se  :)

Av Johanna - 9 maj 2012 22:06

Av den anledningen väljer jag att ge det här en möjlighet. En enda möjlighet under helgen. Kategorin passar egentligen inte här men det var ändå den bästa. Imorgon ska samtal ringas och se hur det går. Förhoppningsvis funkar det som jag vill annars får det bli som det blir antar jag. Mitt mål har aldrig varit att krossa någon. Bara komma bort från allting och låta mitt liv gå vidare. Inte behöva pausa mitt liv för allt annat. Nu ser det ut som jag inte behöver det. Jag håller tummarna nu. Stenhårt....



Även i de allra mörkaste stundarna finns det ljus. Det gäller bara att finna det, runt omkring dig, hos andra eller djupt där inom dig. Jag fann det på fler ställen idag... 





J du är underbar glöm aldrig bort att det var din förtjänst. Jag älskar dig till stjärnorna!

Av Johanna - 9 maj 2012 17:19

Verkligen inget trevligt väder idag regn regn hela dagen. Men dagen blev ändå rätt så bra. Älskling kom hit i förmiddagsoch följde sen med på min skrutts gymnastikuppvisning. Skönt att inte vara själv som alltid. Innan dess var vi iväg till leksaksaffären och kollade doppresent. Får se vad det blir sen :) Har lite idéer i alla fall.  :) 


Nu ska jag mysa lite med min skrutt unge innan det är dax för honom att inta sängen och jag ska försöka se dagens föreläsning om den lagt ut ännu vilket jag inte vet :)



Saknar tiden :)  

Presentation


Johanna var namnet närmar mig 30 med stormsteg lite för fort enligt mig själv men vad gör man?
Jag är mamma till världens bästa Joel som fyllde 5 nu i somras! I vinter blir jag oxå sambo med min STORA kärlek i o med detta fick jag oxå två underbara bonus

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Listor


Skapa flashcards