liveforlove

Alla inlägg under mars 2012

Av Johanna - 27 mars 2012 17:26

Var på gymmet idag, och ja en viss skillnad mot när jag var där sist. Dock inte så illa som jag hade väntat mig. Fick till o med lite beröm. Men jag faller ju så lätt för en utmaning så var ju tvungen att bevisa att jag orkade. Och en sak kan jag säga direkt. Actic passar mig verkligen inte. Och det kan jag säga efter en gång på feelgood.... Ja det blir nog bra det här. Nästa vecka ska jag göra ett vikt och konditionstest... Och JA jag är jävligt nervös... Tror inte det kommer visa så jätte bra direkt... Men men då har man något att jobba med. 

Torsdag morgon är det dax igen. Jag och Jennie har bestämt att försöka med två gånger/veckan i början. Blir det mer är det bara +! 



Heja mig, nu ska det tränas!

Av Johanna - 27 mars 2012 08:11

Liten man är lämnad på dagis, inte alls glad över det idag men det vänder nog när han får börja leka. Hoppas jag! Själv ska jag pilla i mig lite frukost och ta mig iväg på en långpromenad med min lilla hund. Ska bli skönt känner jag, nackdelen med VFU är ju helt klart att det är svårt att få tid till sånt. Hade älskat om solen lös nu, men man kan inte få allt.

Sen blir det biblioteket och syster för att prata tenta där. Och i eftermiddag blir det gymmet, tror jag kommer dö men vad fan :) Måste komma igång igen!!! 


Nej lika bra att ta tag i dagen känner jag!

Av Johanna - 26 mars 2012 21:28
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Johanna - 26 mars 2012 18:56

 


Så här snygg blir man när man färgar garn på praktiken :)

Av Johanna - 26 mars 2012 17:09

Så då var denna vfu period avslutade. Känns ganska skönt. Nu är det bara att ta tag i nästa kurs.   :)

Men det får bli i morgon tror jag allt, ska skriva reflektion först och ja hur ska det gå... Haha får väl hitta på lite ;) Nej det ska nog lösa sig. 

Men skönt att kunna punkta denna kurs snart. Ska bara ta tentan då jag var sjuk förra gången men det blir nog lugnt :)

Av Johanna - 25 mars 2012 22:33

Supernöjd med att Hanna R fick åka hem idag, inte okej att hålla på som hon gjort!

Tre nya deltagare oxå, se hur det kommer bli. De kan nog förändra situationen rejält :)

Måste säga att jag hoppas det kommer in mer tjejer för jisses vad få det är kvar. Men vi får väl se :)


Vad tycker du om resultatet?


Kära läsare var med och kommentera lite, det ekar här inne. Det blir så mycket roligare att blogga om man får respons :)


Nu säger jag godnatt för i morgon är det praktik dax igen!

Av Johanna - 25 mars 2012 18:26

Nu verkar det ordna upp sig med hösten för mig i alla fall. Har sökt mitt andra ämne så bara hoppas jag kommer in där. Ni håller väl tummarna va?

Ser ut att bli mycket plugg till hösten men det får gå. Hoppas jag. Ska jobba oxå har jag tänkt så kommer väl vara död på helgerna men så får det bli. Om jag inte får ett jobb förstås för då ändras allt. Men jag tror ändå jag fått lite ny energi till plugget. Eller ja vi får se, ska väl sätta mig med nya kursen på tisdag och bringa ordning. Måste ta mig till Carlsund så dom får ordna så man får skriva ut. Pallar inte ha det så här rörigt med allt på datorn. Måste få papper! Så jag hoppas det är lösbart. Eller ja det måste det vara. 


Rörigt inlägg jag vet, men måste ha det skriflitgt så jag själv vet vad som gäller och då passar bloggen bra! :D

Av Johanna - 25 mars 2012 15:52

Tog en promenad med Ubbe, Cissi och Joel förut. Joel hade sparkcykeln med, som jag visserligen bar större delen av vägen. Men vad härligt det är att vara ute. Nu vädras det för hullt här inne. In med massa frisk luft och ut med alla baciller. Tvättar och hänger ut på balkongen oxå. Usch vad jag vill bo i hus nu!!! Att låta tvätten torka i vinden det vore toppen det! Men jaja drömma går ju!


Nu är snart sommaren här, som jag längtar. Tänk att snart kan man grilla ut i solen med bara en tunn kofta på sig... Ge mig nu!!




Sommaren 2008... Ge mig värme på riktigt nu! :D Och gärna så där smal igen, eller nästan! :D  

Presentation


Johanna var namnet närmar mig 30 med stormsteg lite för fort enligt mig själv men vad gör man?
Jag är mamma till världens bästa Joel som fyllde 5 nu i somras! I vinter blir jag oxå sambo med min STORA kärlek i o med detta fick jag oxå två underbara bonus

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Listor


Skapa flashcards